MEDELIOR VELVET ANTICELULITNI TRETMAN

VRSTA: ANTICELULITNI/REGULIRANJE TJELESNE TEŽINE
TRAJANJE: 30min x 10 dana

Tretman kojeg koristimo u borbi protiv celulita ili kao tretman mršavljenja, zatezanja i pomlađivanja kože tijela. Preporučujemo ga ženama čije su kritične zone trbuh i bedra, jer rapidno zateže i vraća elastičnost.
Tretman traje ukupno 20 dana i se sastoji od dvije faze. Prva uključuje 10 dolazaka u Medelior centar gdje se odrađuju anti-celulitne masaže, a druga faza se odvija u idućih 10 dana u vašem vlastitom domu gdje prema uputi našeg osoblja svakodnevno nanosite Medelior Velvet pastu za tijelo.

Medelior Velvet anticelulitnim tretmanom, smanjeno je skladištenje masnoća i zadržavanje viška tekućine, koža je pomlađena, regenerirana, baršunasta i otporna na vanjske utjecaje.
Obujam se smanjuje i do 5 cm, ovisno o cjelokupnom stanju organizma.

Uz tretman preporučujemo konzumaciju čajeva iz naše ponude

velvet.jpg

Velvet tretmanom potičemo razgradnju masti, istovremeno sprječavajući stvaranje novih masnih stanica.
Nema snažnog mehaničkog djelovanja na tretirano područje čime je posebno pogodan kod osoba sklonih pucanju kapilara i stvaranju modrica.

Medelior Velvet pasta, sastoji se od 100 % prirodnih aktivnih sastojaka, čija je učinkovitost ispitana i dokazana brojnim znanstvenim studijama.
Proizvod ne sadrži sintetičke dodatke, umjetne mirise, parabene, silikone i parafine i siguran je za svakodnevnu upotrebu.