Njega kose

Kosa je poruka. Poruka koju mi šaljemo drugima o našoj osobnosti.
Zdrava i njegovana kosa oduvijek je bila važna svim civilizacijama i nacijama.
Iako je njena prirodna funkcija da zaštiti glavu od toplog ili hladnog vremena, njeno značenje je višestruko. Kosa predstavlja ljepotu, zdravlje, društveni status, snagu, uspjeh…

Osim klasične masaže vlasišta i tretiranja kose sredstvima na bazi minerala Mrtvog mora u Medelior centru nudimo regeneracijski tretman vlasišta koji služi kao njega vlasišta zahvaćenog psorijazom, seborejom ili drugim kožnim problemom, a ujedno sprječava i opadanje kose.

medelior dead sea tretman vlasišta

VRSTA: REVITALIZACIJSKI/REGENERACIJSKI (psorijaza, dermatitis, svrbež tjemena i/ili ispadanje kose)
TRAJANJE: 60 min

Opuštajući i regeneracijski  tretman vlasišta koji prirodno i učinkovito hrani i jača vlasi te revitalizira kožu vlasišta. Ovaj blag i umirujući tretman pruža kosi  i koži tjemena dugoročno zdravlje i ljepotu.

Uz ugodnu masažu tjemena i primjenu minerala Mrtvog mora, esencijalnih ulja i kapsaicina, vlasište se dubinski revitalizira te se potiče cirkulacija i regeneracija kože tjemena.

Dead Sea tretman vlasišta nastao je po uzoru na tretmane klinika na Mrtvom moru te učinkovito pomaže kod problema sa perutanjem, svrbežom tjemena i ispadanjem kose. 

Tretman se vrši individualno, a njego tijek prilagođava potrebama svakog klijenta.

o-kosi.jpg
tretman-vlasista.jpg