O nama

Medelior centar vodeći je i jedini centar u Hrvatskoj i regiji specijaliziran za pružanje usluga u kozmetici mineralima Mrtvog mora. Spajamo profesionalnu uslugu i moć prirodnih fenomena za poboljšanje kvalitete života, zdravlja i ljepote. Nudimo široki spektar usluga i individualni pristup prema potrebama svakog klijenta.

Naša djelatnost dijeli se na 7 kategorija: 

  1. Tretmani mineralima Mrtvog mora u svrhu poboljšanja zdravlja organizma (detox, prirodna mineralizacija organizma i revitalizacija živčanog sustava)
  2. Tretmani mineralima Mrtvog mora u svrhu smanjenja simptoma kožnih bolesti (psorijaza, dermatitis, seboreja i sl.)
  3. Tretmani mineralima Mrtvog mora u svrhu olakšavanja tegoba kod problema sa zglobovima i mišićima. (artritis, spazam, teniski lakat, postoperativni oporavak, dopunska pomoć kod fizioterapije…)
  4. Tretmani mineralima Mrtvog mora u svrhu ljepote i redovnog održavanja kože na prirodan način (dubinsko pročišćavanje, anti-age…)
  5. Ostale usluge u kozmetici (manikura, pedikura, depilacije, masaže, njega lica…)
  6. Proizvodnja vlastite kozmetike i ekskluzivno zastupstvo kozmetike s mineralima Mrtvog mora i sirovine Mrtvog mora(blato i sol).
  7. Edukacije i savjetovanje u svrhu poboljšanja kvalitete pružanja usluga u kozmetici i pravilnoj prirodnoj njezi kože kao najvećeg organa. 

Ulažemo velike napore u osiguravanje vrhunske kvalitete usluga i proizvoda. Integriramo poštenje i poslovnu etiku u sve aspekte našeg poslovanja i stojimo iza svojih obećanja što dokazujemo dosadašnjim rezultatima i zadovoljstvom naših klijenta i kupaca.

Naša Misija  je Izgraditi dugoročne odnose s klijentima, kupcima i partnerima, pružiti jedinstvene usluge i proizvode te postići rezultate koji  premašuju očekivanja naših cijenjenih klijenata. Vjerujemo da znatno možemo poboljšati kvalitetu življenja naših klijenta, pružajući  im uslugu i brigu o zdravlju koju ne mogu dobiti nigdje drugdje u Hrvatskoj i široj okolici.

Naša Vizija  je da u suradnji s partnerima postanemo neizostavni dio ponude zdravstvenog turizma u Republici Hrvatskoj i regiji.

Naš tim čine vrhunskih profesionalaci sa dugogodišnjim iskustvom u području usluga u kozmetici te vam pružaju sve informacije vezane uz zdravlje kože i poboljšanja kvalitete života putem tretmana iz naše ponude.

Naše rezultate pogledajte ovdje 

 

 

TRANSPARENTNOST

Naš i Vaš uspjeh nalazi se u iskrenosti koju od početka s Vama njegujemo. Nudimo prirodna rješenja i jamčimo rezultate

JEDINSTVENOST

Jedini u HR koristimo netaknute minerale Mrtvog mora u svrhu poboljšanja zdravlja i ljepote

POSVEĆENOST

Individualno pristupamo vašim željama i potrebama sa ciljem da nadmašimo vaša očekivanja