Njega obrva i trepavica

Iako se njega obrva i trepavica često smatra samo naglaskom na ljepotu, one imaju posve drugu ulogu.
Osnovna funkcija obrva je sprječavanje znoja da dopre u oko. Njihov specifičan oblik pomaže otjecanju tekućine na stranu lica ili prema nosu. Obrve štite oko na način što pojačavaju osjet za detektiranje objekata u blizini oka, kao što su npr. insekti. 
Primarna uloga trepavica je zaštititi oči od sitnih čestica prašine ili drugih nečistoća.

Lash / brow lift

Lash lift je bezbolan tretman  uvijanja i podizanja trepavica koji je osmišljen za sve žene koje ne žele ekstenzije, a žele lijep i zavodljiv pogled.
Lash lift čini upravo to što mu naziv govori – podiže, uvija i daje volumen vašim trepavicama, koje su u kombinaciji s bojanjem, tamnije i primjetnije.
Tretman se ponavlja svakih 6-8 tjedana.

Brow lift – laminacija/lifting obrva
Brow Lift odnosno laminacija ili lifting obrva je tretman stiliziranja prirodnih obrva tijekom kojeg se ne koriste igle niti trajna boja. Tretmanom se dobiva punoća i povećava se vizualni volumen obrva.

THREADING / DEPILACIJA KONCEM

Threading je drevna metoda za uklanjanje dlaka koja potječe sa Dalekog istoka, te je trenutno jedan od najpopularnijih i najtraženijih tretmana u zapadnim zemljama. Threading se u praksi najčešće koristi kod oblikovanja obrva, ali i drugih dijelova lica. U odnosu na čupanje pincetom , threading uklanja dlačice jednom čistom linijom i sve odjednom

njega-obrva-i-trepavica-medelior.jpg

BOJANJE OBRVA / TREPAVICA

Bojanjem obrva naglašava se definicija lica, a trepavica dubina i izražajnost pogleda. Tretman se radi posebnim bojama koje ne mogu naštetiti oku.
Posebno se preporučuje osobama koje ne prakticiraju korištenje maskare ili su alergični na šminku.