HYDRAFACIAL

VRSTA: BEAUTY & ANTI AGE
TRAJANJE: 1:30h

 

Novost u svijetu kozmetike poznat i pod nazivom Celebrity facial, jer ga prakticiraju mnoge poznate osobe, naročito hollywodske zvijezde.
Neinvanzivan, umirujući tretman namjenjen za sve tipove kože kod žena i muškaraca, istovremeno povezuje dubinsko čišćenje, eksfolijaciju, hidrataciju i antioksidacijsku zaštitu, trenutno osvježava kožu lica, čini je mekom i glađom, a nevjerovatni rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana. Osim toga, služi kao dopunska njega kod liječenja dermatitisa, akni, tretiranja bora ili hiperpigmentacije.

Koristi naprednu tehnologiju, pretvarajući pročišćenu vodu u vodu s ionima kisika i vodika, tako da molekula vode može brzo prodrijeti u kožu i brzo se hidratizirati
Svojim trenutnim djelovanjem čini Vas spremnom ili spremnim za crveni tepih u samo jednom tretmanu.

Kako izgleda Hydrafacial tretman ?

Kao i svi tremani u Medleior centru i ovaj tretman započinje individualnom procjenom tipa i stanja kože, čime utvrđujemo odgovarajuće serume za aplikaciju.

Hydrafacial tretman provodi se uz pomoć 7 aplikatora od kojih je svaki namjenjen za specifičnu upotrebu

1. Hydrogen Oxygen Cleaning – Čisti pore, eksfoalira i hidratizira, brzo prodire u kožu i poboljšava elastičnost kože. 

2. Ultrasonic pen – Ultrazvučne vibracije prodiru sve do hypodermisa, poboljšavaju cirkulaciju , aktiviraju umorne stanice i pospješuju apsorpciju aktivnih tvari. Ultra sonic pen izbacuje toksine iz kože, vraća joj elastičnost i potiče obnovu elastina.

3. Cold hammer pen –  Energija hladnog čekića daje učinak hlađenja i djeluje na kožu, na način da je učvrščuje, smiruje crvenilo i otoke, izbljeđuje i pomlađuje. Također, smanjuje pore i osjetljivost kože na štetne vanjske čimbenike.

4. Scrubber pen – Uklanja mrtve stanice kože, potiče izbacivanje viška sebuma, ujednačava ten.

5.  Oxy Pen –   Smiruje akne i povećava elastičnost kože. Čini kožu sjajnom, gipkom i utegnutom. Prodire u najdublje stanice kože i na taj način hrani i hidratizira kožu iznutra.

6.  Radio frequency – Visokofrekventni radiovalovi zagrijavaju molekule vode u tkivu, a dobivena energija stimulira fibroblaste na proizvodnju novih molekula kolagena, elastina i hijaluronske kiseline. Rezultat je obnovljen elastin, smanjenje bora, zdrav sjaj i mladolik izgled.

7.LED Chromato mask – Terapija bojama djeluje na posvjetljivanje i prorjeđivanje mrlja/pjega na koži, djeluje protiv akni i protuupalno te održava ravnotežu vode i ulja u koži. Izglađuje  fine bore i djeluje na čvrstoću kože.

Kromatoterapija lica pokazala se učinkovitom usporavanju starenja kože. Naša LED maska  nudi 7 postavki boja, koje omogućuju optimalno poboljšanje “finih linija” i dubokih bora. Kromato terapija pomaže kod hiperpigmentacije i hrapavosti, uništava bakterije koje uzrokuju akne, sprječava izbijanje kožnih mrlja i smanjuje ožiljke. LED svjetlosna terapija kod problema s kožom samnjuje uporabu medikamenata.

 

Crvena – potiče cirkulaciju i proizvodnju kolagena te utječe na smanjenje bora

Plava – uništava bakterije

Zelena –  djeluje kod hiperpigmentacije

Žuta – smanjuje crvenilo, ujednačuje ten

Ljubičasta –  smanjuje napetost i upalu

Svjetloplava  – djeluje umirujuću na alergijske reakcije

Bijela – održavanje rezultata