VODIČ ZA PRAVILNO ČIŠĆENJE LICA

Pet koraka do savršenog tena

      1. Umivanje i temeljito skidanje šminke

Izbjegavajte vruću vodu jer ona isušuje kožu, koristite gel koji istovremeno dobro čisti i ne izaziva iritacije na koži.

Preporuka: Gel za umivanje s blatom Mrtvog mora.

 

       2. Piling za lice

Poželjno je barem dva puta mjesečno napraviti dobar peeling lica kako bi lice bilo glatko i prirodno sjajno te kako bi se pospješila bolja apsorpcija hranjivih tvari iz maske i kreme.

Preporuka: Piling za lice sa mineralima Mrtvog mora

 

       3. Maska za lice

Bez obzira na tip kože, nanesite pročišćavajuću masku za lice sa blatom Mrtvog mora, Pričekajte 10-20 minuta da se osuši i isperite mlakom vodom.

Preporuka: Pročišćavajuća maska s blatom Mrtvog mora.

 

        4. Toniranje

Ovo je jedan od najvažnijih dijelova beauty rutine za njegu kože jer toniranje umiruje kožu, regulira pH kože, i priprema je za hidrataciju.

Preporuka: Tonik za suhu i osjetljivu kožu | Tonik za normalnu i mješovitu kožu

vodic-za-ciscenje-lica-1.jpg

      5. Hidratacija

Nakon što ste kožu očistili i tonirali, obavezno nanesite  hidratantnu kremu ili serum. Za suhu kožu koristite Dnevnu kremu za suhu i osjetljivu kožu ili Colagen serum u kombinaciji sa Dnevnom kremom sa kolagenom , a  za kožu sklonu aknama preporuča se Dnevna krema za normalnu i mješovitu kožu.

Koraci 1., 4. i 5. neka budu dio vaše svakodnevne beauty rutine, a korak 3. uključite jednom do dva puta tjedno i uživajte u osjećaju zahvalne kože.